Dunham Massey

Architecture / New Build

Client: William Anelay Ltd

Working on the historic site of Dunham Massey owned and run by the National Trust, our client was commissioned to construct this brand new building to serve as a visitor centre. Normally specialising in repair work to historic buildings they were keen for the photographs to demonstrate their ability to combine traditional skills with contemporary construction methods when creating a modern piece of architecture. The landscaping had not yet been completed which restricted the exterior shots we were able to capture at this stage. The large spaces on offer here, required to accommodate the vast number of visitors expected on a daily basis meant it was vital to pay extra attention to composition and focal length to prevent the spaces from looking lost and empty.