Green Howards Museum

Commercial / Interiors

Contractor: William Anelay

This three storey museum located in the pretty town of Richmond in North Yorkshire, is dedicated to the Green Howards Regiment. Originally a church the building had been adapted to house the museum. 2014 saw a major refurbishment of the building to improve accessibility, quality of display and the visitor experience. We were commissioned to showcase the work of the main contractor in a contextual setting. Lighting was predominantly artificial throughout with some rooms such as the meeting room and staircase containing a mix of artificial and ambient light. We were able to carefully balance exposures through a mixture of added light, filters and exposure blending. This ensured the resulting images effectively captured the enormous dynamic range on offer to accurately portray the atmosphere of the space.